Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Presentatie boekje: ‘Training Contextueel Bijbellezen voor gemeenteleden’

19 sep 2022 09:30, Dienstenorganisatie Protestantse Kerk

Pijl naar links Alle agenda-items

Op 19 september wordt het boekje 'Training Contextueel Bijbellezen voor gemeenteleden' gepresenteerd in de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk.

Programma:

  • Vanaf 9.30 uur - Inloop met koffie en thee
  • 10.00 uur - Presentatie boekje door ds. Inge Landman en overhandiging aan ds. Karin van den Broeke, programmaleider Kerk in Actie
  • 10.35-11.00 uur - Sietske Blok over ‘Ontmoeting met Thea in Mùria (Brazilië)’. Sietske is uitgezonden geweest naar CEBI – Brazilië.
  • 11.00-11.10 uur - Pauze
  • 11.10-12.00 uur - Kirsten van der Ham over 'Verbreek het taboe rondom gendergerelateerd geweld! Contextueel Bijbellezen met de Tamar Campagne in Zuid-Afrika'. Kirsten is uitgezonden geweest naar UJAMAA – Zuid-Afrika.

Locatie

Dienstenorganisatie Protestantse Kerk
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Aanmelden

Het is fijn wanneer u komt, dat u zich opgeeft en voor verdere vragen kunt u zich wenden tot Peter Breure, secretaris, stichting contextueel bijbellezen, Nederland: jpebreure@online.nl 

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.

In Dienstenorganisatie Protestantse Kerk