Doorgaan naar hoofdinhoud

Digitale Netwerkbijeenkomsten over het thema ‘Omdenken’

De afgelopen corona crisis is een uitdaging gebleken voor veel kerken. Gaan we er vanuit dat over een poosje alles weer normaal zal worden? Nee, de toekomst zal anders zijn. Wat we gewend waren om altijd te doen moeten we anders gaan vorm geven. Tegelijk zien we overal mooie en inspirerende voorbeelden van nieuwe ontmoetingen en geloofsgesprekken. Als dorpskerkenbeweging willen we samen nadenken over hoe we kerk kunnen zijn in de nieuwe situatie. Dat vraagt omdenken.Omdenken is niet terug naar hoe het was, het lukt niet meer, maar hoe gaan we het in deze tijd doen, positief! Wat doen we als corona er voor de langere termijn is.

Samen nadenken over hoe ook uw gemeente er misschien in de toekomst uit ziet? Geef u dan op voor één van de digitale netwerkbijeenkomst van de dorpskerkenbeweging over het thema ‘omdenken’.

  • Maandag 30 november 20:00-21:30
  • Donderdag 3 december 14:00-15:30
  • Maandag 7 december 14:00-15:30
  • Donderdag 10 december 20:00-21:30

Voor iedere netwerkbijeenkomst is er plaats voor 6 deelnemers. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn voor de netwerkbijeenkomst van uw voorkeur dan wordt er een extra bijeenkomst gepland.

Aanmelden

Meld u aan voor een of meerdere webinars via onderstaand formulier.

Protestantse Kerk