Doorgaan naar hoofdinhoud

Kliederkerk-tweedaagse

We nodigen jouw hele kliederkerkteam van harte uit voor de allereerste kliederkerk-tweedaagse!

Wanneer: van vrijdag 14 april 2023 (14:00 uur) tot zaterdag 15 april 2023 (17:00 uur)
Voor wie: alle kliederkerkteams
Waar: Hotel 50/50 Belmonte in Ede
Kosten: 49,50 p.p
Aanmeldformulier

Cadeau voor je team

De kliederkerk-tweedaagse is een cadeau voor je hele team. Of je nu pannenkoekenbakker, dominee, proefjes-expert of hoofd inkoop bent, dompel je vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 samen onder in een creatieve, vrolijke sfeer. Geniet van de gastvrijheid van hotel Belmont in Ede, doe nieuwe inspiratie op, deel jouw ervaringen en ontmoet andere teams.

Reden voor feest

De afgelopen jaren is de kliederkerkbeweging enorm gegroeid: op meer dan 250 plaatsen in Nederland wordt ‘gekliederd’. Bijzonder hoe kliederkerk nieuw leven brengt in kerken en - nog belangrijker! - in levens van kinderen en hun naasten. We zijn blij met iedereen die zich daarvoor inzet en willen het vieren met zoveel mogelijk teams.

Inspiratie & ontmoeting

Samen met mensen uit verschillende kliederkerkteams werken we aan een afwisselend programma. Denk aan twee vrolijke kliederkerkvieringen, inspirerende bijbelstudie, praktische en inhoudelijk workshops én natuurlijk volop ruimte voor ontmoeting. Met Marcel en Lydia Zimmer voor interactieve muziek en Martyn Payne - een van de grondleggers van Messy Church - die ons meeneemt in de wondere wereld van storytelling.

Aanmelden

Meld jouw team aan via het aanmeldformulier. Je betaalt slechts € 49,50 per persoon voor een overnachting en alle maaltijden. Tip: vraag je gemeente om dit te betalen, als dank voor je inzet.

Protestantse Kerk