Doorgaan naar hoofdinhoud

vrijwilligersdag GCCB

Vanuit het GCBB willen we alle CCBB-leden (inclusief beoordelaars en anders specialisten) uitnodigen voor de CCBB-dag op zaterdag 12 november a.s. in Utrecht. Het is een informele dag waar we vrijwilligers willen bedanken voor al het werk en “in de watten” willen leggen. Het is ook een dag waar we graag ervaringen willen uitwisselen tussen verschillende CCBB’s. Het volledige programma volgt snel.

Wij zijn als GCBB inmiddels een kleine vier jaar bezig met het opzetten van landelijk beleid, het opstellen en uitrollen van richtlijnen en de invoering van FRIS als inbedding van de richtlijnen die zijn vastgesteld. 

We willen deze dag informeel beginnen en uitgebreid de gelegenheid geven om kennis te maken met collega-vrijwilligers. Aansluitend gaan we luisteren naar en worden we op een flitsende en interactieve manier op het verkeerde been gezet door een acteur van OMDENKEN. 

Na de lunch is er weer tijd voor ontmoeting en gesprek: in groepen gaan we in gesprek over uw visie over de externe lijnen waar gemeenten mee te maken krijgen en de interne lijn van het CCBB.

De insteek is dus niet een uitvoerige behandeling van beleid en dergelijke, maar het gaat vooral om het informeel kennismaken en ontmoeten met elkaar. We houden ons niet aan de regio-indeling zodat er veel ervaring uitgewisseld kan worden en we kunnen leren van andere delen van het land.

Wij hopen dat u deze dag zo snel mogelijk wilt aankondigen in uw CCBB en vooral te promoten, zodat de vrijwilligers die in kunnen passen in hun agenda’s en we er met elkaar een mooie dag van kunnen maken. De door u gemaakte reiskosten kunt u declareren.

Aanmelden

Protestantse Kerk