Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Webinars over kerstcampagne 'Geef Licht' van Kerk in Actie in 2022

In de kerstcampagne van Kerk in Actie in 2022 vragen we opnieuw aandacht voor de schrijnende situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland. Zij hebben onze steun nog steeds heel hard nodig! Hoe kun je als gemeente meedoen, en wat heb je daarvoor nodig? Tijdens twee webinars in juni praten we je helemaal bij. Doe mee!  

De tent centraal

We lichten alvast een tipje van de sluier op: tijdens de adventsperiode in 2022 kun je als gemeente weer een vluchtelingentent aanvragen. Deze tent staat een poosje in de buurt van je kerk en je kunt er van alles rondom organiseren, zoals een ‘Geef licht’-concert. Hoe ziet de kerstcampagne van dit jaar er verder uit? Hoe kun je als gemeente meedoen en wat organiseert Kerk in Actie nog meer in het seizoen 2022-2023? 

Deze vragen staan centraal in twee online webinars van Kerk in Actie op maandag 13 en dinsdag 14 juni a.s. Op beide dagen kun je meedoen van 20 - 21 uur. Doe mee en ontdek hoe je als gemeente mee kunt doen in de adventsperiode. 

Wat kun je verwachten?

  • Een uitgebreide beschrijving van de kerstcampagne 2022
  • Informatie over het bestellen van de vluchtelingententen en de concerten
  • Vooruitblik op het seizoen 2022-2023 en de drie campagnes
  • Doorlopend ruimte voor vragen

Doe mee

Deelnemen aan de webinars kan door je op te geven via het formulier op deze pagina. Een dag van tevoren ontvang je van de consulenten een link om mee te doen met het betreffende webinar.

Vul uw adres indien u een abonnement op het magazine wilt:

Protestantse Kerk