Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Sirkelslag Kids 2021

Pijl naar links Ideeën

Leuk dat jullie Sirkelslag KIDS gaan spelen! Het belooft een supermooie avond te worden. Zet je schrap voor creatieve, fysieke en mentale uitdagingen. Halen jullie de high score?

Dit jaar is het thema: ‘Terug in de toekomst. Jullie stappen met ons in de tijdmachine! Dit jaar gaan we tijdens Sirkelslag terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen

Speel het spel dus met je kids en bezorg de groep een toffe en gezellige avond! Veel plezier!

LET OP!
Deze versie van Sirkelslag KIDS komt uit 2021. Je kunt dit spel niet meer live meespelen, je kunt online geen score invullen, geen bonuspunten scoren en dus ook niet meespelen voor een prijs.

Spellen Sirkelslag KIDS 2021

Deze editie bestaat uit 5 spellen. Voor de spellen is een maximale score van 100-105 punten te halen. In de handleiding vind je alle informatie die je nodig hebt, inclusief duur en benodigdheden. 

Video
Gebruik bij het spelen van Sirkelslag KIDS deze video op Vimeo. In de video wordt je meegenomen door Sjoukje en Remi. De film loodst de groep door alle spellen heen en duurt ongeveer 90 minuten. In beeld loopt een klok die per spel de tijd aftelt. 

Let op: voor de video heb je een wachtwoord nodig. Het wachtwoord is JOEP21

Spel 1 - Zeven scheppingsdagen

Leg zo snel en zo goed mogelijk de juiste scheppingsdagen op volgorde! 

Spel 2 - Stop-motion

Maak een stop-motion video over de eerste en vierde scheppingsdag!

Spel 3 - Geblinddoekt

De kinderen raden wat ze proeven, ruiken en voelen en schrijven dit op.

Spel 4 - Dierenquiz

De kinderen worden getest op hun kennis over dieren. Hoe meer vragen ze goed beantwoorden, hoe meer punten ze verdienen.

Spel 5 - Serenade

Het doel van dit spel is het schrijven van een liefdeslied of -rap van minimaal 8 regels. Bij het lied maken ze een choreografie (dans/toneel) waarin Adam en Eva op een duidelijke manier voorkomen.