Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Idee

Kliederkerk - Feest van hoop (coronaproof)

Pijl naar links Ideeënbank

Met dit coronaproof kliederkerkprogramma kun je als (klieder)kerk of tijdens een lokaal ‘pinkstervuurtje’ van de Opwekkingsconferentie aan de slag met het pinksterverhaal. In het park, op de camping of in de kerk. Een échte kliederkerk, maar wat kleinschaliger en gemakkelijker voor te bereiden. 

Download het programma

Dit programma bestaat uit drie onderdelen: 

  • samen ontdekken
  • samen vieren
  • samen eten

De bekende ingrediënten van een kliederkerk. En deze keer aan de hand van het pinksterverhaal. Je kunt het verhaal vinden in de Bijbel in Handelingen 2: 1-13.

Belangrijk om te weten

  • Bij kliederkerk doet iedereen mee! De activiteiten zijn bedoeld voor mensen van alle leeftijden, voor kinderen én volwassenen. 
  • Er is een eenvoudig basisdocument voor teamvoorbereiding voor álle kliederkerkprogramma’s in coronatijd.
  • Op protestantsekerk.nl/corona vind je het laatste nieuws en meer suggesties om in deze crisis vorm aan geloven te geven

Dit programma sluit aan bij Feest van hoop, de pinksteractie van Kerk in Actie. Op kerkinactie.nl/pinksteren vind je meer activiteiten en materialen bij het feest van hoop. Bezoek bijvoorbeeld een online concert of vraag een gratis cd aan. 

Meer weten over kliederkerk? Kijk op kliederkerk.nl. Hier vind je informatie over kliederkerk en hoe je zelf een kliederkerk kunt starten.

Bekijk ook

Gerelateerde ideeën