Doorgaan naar hoofdinhoud

Veelgestelde vragen

Met wie slaap ik op een kamer? 

Alle kamers zijn tweepersoonskamers. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de jullie aangegeven wensen qua indeling van de kamers. 

Moet ik vooraf workshops kiezen?

Nee, je hoeft pas tijdens de tweedaagse een keuze te maken. Je krijgt aan het begin van de tweedaagse een programmaboekje waar staat wanneer je welke workshop kunt volgen. Je kunt je hier wel alvast inlezen, zodat je weet wat je kunt verwachten.
Tip: spreek met je teamgenoten af wie welke workshop volgt, zodat je samen zoveel mogelijk workshops kunt volgen, waardoor jullie veel nuttige tips mee kunnen nemen. 

Wat moet ik meenemen? 

Alle deelnemers krijgen begin april een mail met alle informatie over het programma en een paklijst. 

Hoe zit het met bereikbaarheid en parkeren bij de locatie? 

Er is genoeg parkeergelegenheid bij het hotel. Voor meer informatie hierover Zie website Belmont

Is het programma ook leuk voor jongeren?

De tweedaagse is voor iedereen die meehelpt met het organiseren van een kliederkerk. Er zijn ook jonge deelnemers - vanaf ongeveer 12 jaar - dus je bent als tiener niet de enige als je je aanmeldt! Er is wel speciale aandacht voor deze jonge leiders maar - behalve één workshop -  geen apart tiener- of jongerenprogramma, want ook hier is alles voor alle leeftijden. 

Direct aanmelden Overzicht workshops

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Protestantse Kerk