Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Actie Kerkbalans steekt website en webshop in nieuw jasje

De website van Actie Kerkbalans is geheel vernieuwd! De site en webshop zijn nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt en materialen en informatie zijn makkelijk vindbaar. Door een groot aantal gratis downloads kunnen plaatselijke gemeenten zich optimaal voorbereiden op Actie Kerkbalans 2021: Geef vandaag voor de kerk van morgen! 

Niet alleen de structuur en navigatie van de website is grondig aangepakt, ook de lay-out en vormgeving zijn aangepast naar de trends van deze tijd. 

Gloednieuwe webshop

Het beeld en de huisstijlkleuren van Actie Kerkbalans komen veel terug, waardoor de leesbaarheid van de website is verbeterd. De vormgeving is in foto´s en tekst geheel afgestemd op het nieuwe thema voor 2021: Geef vandaag voor de kerk van morgen!

In de gloednieuwe webshop zijn veel materialen te vinden die plaatselijke gemeenten kunnen bestellen ter ondersteuning van hun lokale actie. 

Lokaal kerk-zijn

Met een nieuwe website en webshop zet Actie Kerkbalans weer een stap in de nieuwe richting: van alleen een geldwervingsactie naar een brede beweging van mensen die het belang van lokaal kerk-zijn in deze tijd op allerlei manieren onder de aandacht wil brengen.

Direct naar de nieuwe website van kerkbalans.nl

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)