Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Bestel het boekje 'ZEVEN wegen van barmhartigheid'

In de veertigdagentijd staan we stil bij het leven van Jezus. Hij inspireert ons. Als ultieme daad van goedheid gaf Hij zijn leven en stond Hij op uit de dood. De hoop die dát geeft, geven we door: door barmhartig te zijn en goed te doen. Er zijn zóveel mensen die wachten op een beetje barmhartigheid, op een daad van goedheid. Jezus laat ons zien wat barmhartigheid is: de hongerigen eten, de dorstigen drinken geven, de naakten kleden, de vreemdelingen onderdak bieden, de zieken verzorgen, de gevangenen bezoeken en de doden begraven. De zeven werken van barmhartigheid. Lees er meer over in het boekje 'Zeven wegen van barmhartigheid'.

Het boekje 'ZEVEN wegen van barmhartigheid, werkschrift 2021-2021' is een uitgave van uitgeverij Roos van Culemborg. Het boekje is met recht een werkschrift: het staat vol met schilderijen, gedichten, liederen, foto’s, theater en muziek.

Het materiaal is ook geschikt om te gebruiken in een lees- en filmkring, voor concerten, excursies en sprekers.

Tekst gaat verder onder foto

In het boekje staat veel theologische informatie, spraakmakers en projecten. Er is gebruik gemaakt van een caleidoscopische aanpak als uitnodiging tot verdieping en actie. Kortom: Matteüs 25! Het werkschrift telt 72 pagina’s en is prachtig vormgegeven. 

Het boekje kost €3,- per exemplaar, vanaf 10 exemplaren betaalt u € 2,- per stuk. Bestellingen kunt u vanaf 15 april a.s. plaatsen via shop@zevenwerken.nl