Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Cd of kleurboek uitdelen rond Advent en Kerst? Bestel ze via DaaromKerst

Het is weer bijna Advent! Misschien bent u al druk met de voorbereidingen voor uw kinderkerstfeest, kerstmusical of kerstnachtdienst. Zoekt u iets om uit te delen? Via DaaromKerst heeft u keuze uit 4 verschillende cd's of een kleurboek voor kinderen.

De kerstboodschap verspreiden

DaaromKerst is een jaarlijkse actie van de Protestantse Kerk en Kerk in Actie waarbij mensen een gratis kerstcd kunnen aanvragen en op deze manier de hoopvolle boodschap van Kerst horen.

Voor kerken is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding meerdere cd's te bestellen. Deze kunt u uitdelen aan gemeenteleden of aan anderen in uw wijk of dorp. Dit jaar is de keuzemogelijkheid fors groter: u kunt nu kiezen uit wel 4 cd’s en een kleurboek voor de allerkleinsten. “We merkten dat er grote behoefte is in gemeenten om iets uit te delen in de kersttijd,” zegt Daan Damsteeg, coördinator van de actie. “Op deze manier kun je de kerstboodschap op een laagdrempelige manier verspreiden in je eigen buurt.”

In contact met anderen

Damsteeg ziet dat gemeenten de cd gebruiken om in contact te komen met anderen en zo iets van het licht van Kerst te delen. "Sommige diaconieën stopten een cd in een pakketje dat ze met Kerst uitdeelden aan kwetsbare gezinnen. Scholen bestellen cd's om mee te geven aan de leerlingen als de kerstvakantie aanbreekt. Bij een kinderkerstfeest of kerstnachtdienst is het ook heel leuk de gasten iets tastbaars mee naar huis te geven."

U kunt een keuze maken uit onderstaande producten:

  1. De Nationale Kerstavond - kerstklassiekers gezongen door Edsilia Rombley, Tommie Christiaan en Samantha Steenwijk.
  2. Op vleugels van Licht - een wondermooi sprookje, uitgevoerd door Elly & Rikkert, Marc-Floor, Pjotr, Sera Noa en Noorderlicht Project.
  3. Kerstparty - Amazing Kids & Knettergek - kerst-cd voor kinderen waarop je heerlijk kunt dansen. 
  4. Geef licht - Stef Bos (2020 editie) - intense liederen die in de huid kruipen van Bijbelse personages.
  5. Kleurboek Noëlla & de Duif - voorleesboek met prachtige kleurplaten over een meisje dat een duif ontmoet.

Ook cd's of kleurboeken bestellen?

Bent u enthousiast over deze cd’s of het kleurboek en wilt u meer mensen in uw kerk, vereniging, dorp of school in aanraking laten komen met de boodschap van Kerst? Dat kan via daaromkerst.nl. Voor slechts € 2,50 per product kunt u op deze pagina de juiste selectie maken en krijgt u de bestelling toegestuurd.

Kerstcd's of kleurboek bestellen

Nog een mogelijkheid: de adventskalender uitdelen aan uw gemeenteleden. Lees er alles over: