Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

De adventskalender uitdelen? Bestel nu!

'In een ander licht' is het thema van de adventskalender 2021. De adventskalender brengt u iedere dag een stapje dichterbij Kerst, feest van het licht dat ons leven echt in een ander licht zet. Bestel de adventskalender voor slechts 1 euro per stuk voor al uw gemeenteleden!

Welk 'ander licht' werpt de geboorte van Jezus op ons leven, op onze wereld, op onze toekomst? In deze adventskalender lezen we op de doordeweekse dagen uit Openbaring. In dit laatste Bijbelboek geeft God de apostel Johannes op Patmos een bijzonder kijkje in de toekomst. "Openbaring is bij uitstek een adventsboek," aldus scriba René de Reuver, een van de schrijvers van de dagelijkse overdenkingen. “Het gaat over God die komt, die door het oordeel heen Zijn mensen en Zijn wereld redt.” Bij elke dag is een korte overdenking beschikbaar, aangevuld met gebeden, liederen en gespreksvragen.

Zo komt u iedere dag een stapje dichterbij Kerst, feest van het licht dat het leven ook echt in een ander licht zet. 

De adventskalender 2021 uitdelen? Bestel nu!

De adventskalender uitdelen in de gemeente? Bestel de exemplaren (voor 1 euro per stuk) tijdig via onderstaande button. De adventskalender wordt vanaf begin november toegestuurd.  

 Adventskalender bestellen

Lees ook:

Foto cover kalender: Shutterstock