Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

De Vriendengroep uit Monster winnaar Sirkelslag KIDS

'De Vriendengroep', bestaande uit negen kinderen uit groep 6 t/m 8 van de GKV in Monster, is de winnaar geworden van Sirkelslag KIDS 2021. Heel veel groepen speelden afgelopen maand Sirkelslag KIDS. Tweede werd Team 4 van Club Kollum. De derde plaats is voor Jeugd ‘t Keningsfjild uit Bakkeveen. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Tjitske Dolleman-Stelma is blij verrast als ze het telefoontje krijgt dat haar groep de winnaar is geworden: "Wat vind ik dit ontzettend leuk voor onze kinderen! Ze hebben zo goed en fanatiek samengewerkt. Wij doen al een aantal jaren mee met Sirkelslag maar dit hadden we totaal niet verwacht. We komen pas in januari weer bij elkaar dus ik ga vanavond alle kinderen persoonlijk langs om ze dit nieuws te vertellen." Het leuke was dat de groep uit Monster dit jaar drie jongeren van 15/16 jaar bereid had gevonden om te helpen bij de organisatie. Jerine Meijer (16) heeft onze groep serieus en kritisch gejureerd. Zo leuk!"

Het team uit Monster wint samen met de leiding naast de beker een geheel verzorgd dagje uit naar Dierenpark Almere Jungle en een presentje voor alle deelnemers. In onderstaande filmpje presenteren de kinderen hun rap. 

De top 3 van Sirkelslag KIDS 2021 ziet er als volgt uit:

  1. De Vriendengroep / GKV - Monster
  2. Team 4 - Club Kollum
  3. Jeugd 't Keningsfjild - Bakkeveen

Bekijk de totale ranglijst van Sirkelslag KIDS 2021

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)