Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Doe mee: Webinar 'Vacant, waar start je?'

Als uw gemeente vacant is, staat u als kerkenraad voor veel vragen. Hoe werkt de beroepingsprocedure? Hoe maakt u een goede profielschets en een wervingsplan voor een nieuwe predikant? In het gratis webinar 'Vacant, waar start je?' wordt een antwoord gegeven op deze en andere vragen in de oriëntatiefase van het beroepingsproces. Doe mee op 20 mei!

Tijdens het webinar leert u hoe u het beroepingswerk zo goed mogelijk kunt organiseren. Wat zijn de stappen die gezet moeten worden? Welke taak heeft de kerkenraad hierin, welke taak heeft de beroepingscommissie en welke taak heeft de gemeente?

Wat leert u?

Dit webinar is bedoeld voor gemeenten die zich in de oriëntatiefase van het beroepingsproces bevinden. U krijgt inzicht in hoe de beroepingsprocedure werkt en wie welke verantwoordelijkheden heeft. Daarnaast krijgt u advies in welke mogelijkheden er zijn om tot een goede profielschets en wervingsplan te komen.

Mocht u al verder in het beroepingsproces zijn en behoefte hebben aan training op het gebied van taakverdeling, werving en selectie, het 'horen' en gesprekken met kandidaten? Kijk dan of de training voor beroepingscommissies iets voor uw commissie is.

Aanmelden

Dit gratis webinar wordt gehouden op donderdag 20 mei a.s. en start om 19.00 uur. U krijgt vantevoren een link naar de online bijeenkomst per mail toegestuurd. 

Vul onderstaand uw gegevens in:

Graag ontvang ik voortaan ook:

Lees ook: