Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Doe mee: webinar over 40dagentijdcampagne Kerk in Actie in 2023

Op maandag 9 januari 2023 organiseren de consulenten van Kerk in Actie een kort webinar over de 40dagentijdcampagne ‘Uit liefde voor jou’. Als diaken, zwo-lid, predikant of lid van de zendingscommissie krijg je tips en handvatten om in je eigen gemeente aan de slag te gaan. Doe mee!

Het webinar wordt gehouden van 20 tot 21 uur. In dit uur komen de Passion40daagse met het Passionkruis, de vastenactie en alles wat je in de gemeente kunt doen aan bod.

Er voor elkaar zijn

'Uit liefde voor jou', is het thema van de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie in 2023. Het zijn woorden die laten zien dat je voor iemand van betekenis wilt zijn. Dat 't je echt om die ander te doen is. Jezus heeft ons laten zien hoe je dat kunt doen. Hij gaf zijn tijd, zijn aandacht en zelfs zijn leven uit liefde voor mensen. In de Veertigdagentijd geven we zijn liefde door: aan mensen dichtbij en ver weg. Samen zijn we de kerk in actie. 

Doe mee

De 40dagentijdcampagne is een manier om je gemeente te betrekken bij het werk van Kerk in Actie en ook hen op te laten staan. Misschien doe je al jarenlang mee, misschien overweeg je om er in 2023 voor het eerst mee aan de slag te gaan. Tijdens het webinar maak je kennis met het thema en hoor je hoe je jouw gemeente actief kunt betrekken. 

Wanneer

Maandag 9 januari 2023: 20.00 - 21.00 uur (online)

Schuif aan en laat je inspireren en informeren voor de Veertigdagentijd in jouw gemeente. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Graag ontvang ik voortaan ook:

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)