Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Bestel gratis de Trinity EP 'Kliederkerk thuis'

Maak kennis met de band Trinity en krijg vijf vrolijke liedjes met verhaal cadeau. Op de EP 'Kliederkerk Thuis' vind je muziek die Trinity speciaal voor de Kliederkerk maakte. Trinity en Kliederkerk: allebei veelkleurig, lekker gek, met een hart voor God en bedoeld voor iedereen.

Waar mogen we de gratis EP naartoe sturen?

Wat vind je op de Trinity EP 'Kliederkerk thuis'? 

Op deze EP vind je de volgende nummers van Trinity: 

  1. Kliederkerk
  2. Eén grote familie
  3. Vlammetje
  4. Ik wens jou
  5. Wereldvreemd

Over de band Trinity

Trinity bestaat uit Johan Smelt, Elbert Smelt, Niek Smelt en Bert Bos. 'Craftsmen of heavenly parties' noemen ze zichzelf. Van hun inspiratiebronnen maken ze geen geheim: met de bandnaam drukt Trinity uit dat ze gemaakt zijn naar Gods beeld. Voor veel mensen in en buiten Nederland is Trinity een bekende naam. Het nummer 'Ik wens jou' is op YouTube inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken en staat ook op deze EP.

Over Kliederkerk

Op allerlei plekken kun je kliederkerken vinden. Een kliederkerk bestaat uit drie onderdelen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Wil je meer weten over kliederkerk? Ben je op zoek naar een kliederkerk bij jou in de buurt? Kijk dan op www.kliederkerk.nl

Meer(dere) EP's bestellen?

Meer EP’s bestellen voor je (klieder)kerk, jeugdgroep of kindernevendienst? Deel de EP uit in de (klieder)kerk of bij families in de buurt of de kerk. Klik hier om te bestellen Let op: bij bestelling van meerdere EP’s brengen we € 2,50 per EP in rekening.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)