Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Materialen Actie Kerkbalans 2022 vanaf nu beschikbaar

De webshop van Actie Kerkbalans is open! Vanaf nu kunnen organisatoren uit het hele land alle materialen voor de Actie Kerkbalans 2022 online bekijken en bestellen. Door middel van folders, posters en enveloppen kunnen plaatselijke kerken de actie goed en herkenbaar onder de aandacht brengen. Materialen zijn daarnaast ook eenvoudig op maat te laten maken voor de eigen gemeente.

Geef vandaag voor de kerk van morgen

De slogan ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ staat centraal in alle communicatie- en promotiematerialen. Dit jaar ligt de nadruk hierbij op de ‘kerk van morgen’. In het beeld staat daarom steeds een jong meisje centraal. Op de achtergrond lopen kerkleden de kerk in. Want na een ingewikkelde tijd willen kerken weer vooruit en investeren in kerk-zijn. Om in 2022 en in de toekomst van betekenis te zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. 

Concrete vervolgstappen

Wat betekent dit voor kerkrentmeesters en organisatoren van Actie Kerkbalans?

  • Zij kunnen vanaf vandaag terecht in de webshop
  • Daar kunnen zij de materialen inzien en bedenken welke hiervan zij willen inzetten om de Actie Kerkbalans in hun kerk te ondersteunen. Er is genoeg keuze.
  • Vervolgens kunnen zij tijdig – deze maand al of uiterlijk in oktober – de juiste materialen bestellen. 

Materialen op maat

Organisatoren kunnen er ook voor kiezen om in een eigen stijl te communiceren over Actie Kerkbalans 2022. Tekst en beeld op de kant-en-klare folder en envelop kunnen heel eenvoudig worden aangepast aan de plaatselijke situatie. Gewenste teksten en beelden kunnen per mail aan het campagneteam van Actie Kerkbalans worden gestuurd en zij zorgen ervoor dat het materiaal wordt opgemaakt. Organisatoren krijgen vooraf een drukproef te zien en kunnen eventuele wijzigingen daarop direct doorgeven. 

Bezoek de webshop via kerkbalans.nl/webshop

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)