Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Meld je aan voor Sirkelslag 2022 met als thema 'Aan tafel'

Ook dit jaar is het weer mogelijk om Sirkelslag te spelen! Het thema dit jaar is 'Aan tafel' en sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk.

Aan tafel!

Wie nodig je eigenlijk allemaal uit aan tafel? Ook mensen die je misschien niet goed kent en/of uit een ander land komen? Door Sirkelslag te spelen, ontdekken de deelnemers verder te kijken dan hun eigen vrienden en open te staan voor wie er op hun pad komt.

Kies een speelmoment

Deze keer wordt Sirkelslag iets anders georganiseerd dan voorgaande jaren: start nu het seizoen met Sirkelslag KIDS (8-12 jaar) en/of Sirkelslag YOUNG (12-16 jaar) op een moment dat bij jullie groep past. Geen vaste speelavond dus, maar je kiest een eigen moment in september of oktober. Scores worden landelijk verzameld en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Gratis

Ook nieuw dit jaar is, is dat er geen kosten verbonden zijn aan het spelen van het spel. Meld je hieronder aan voor Sirkelslag KIDS 2022 en/of Sirkelslag YOUNG 2022. 

Meer informatie volgt nog, maar meld je alvast aan!

Aanmelden

Vul adres in indien u een abonnement op het magazine wilt:

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)