Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Online bijeenkomsten 'Hoera, we gaan weer beginnen! Maar hoe?'

De Dorpskerkenbeweging organiseert online bijeenkomsten om met elkaar van gedachten te wisselen en ideeën en ervaringen te delen over wat we als kerk(en) gaan doen ná coronatijd. Willen we terug naar hoe het was of heeft deze periode ons juist nieuwe inzichten gegeven? U kunt nog meedoen met de twee extra bijeenkomsten op 11 mei!

Met veel optimisme, zorg voor elkaar en creatieve ideeën komen we de coronatijd door. Zodra er meer mogelijk wordt om elkaar te ontmoeten in of rond de kerk is het goed om na te denken wat je dan gaat doen. Willen we weer terug naar hoe het was voor corona? Of heeft deze periode ons nieuwe inzichten gegeven? En hoe kunnen we onze hernieuwde betrokkenheid bij het dorp borgen? 

Doe mee

De Dorpskerkenbeweging organiseert dit voorjaar online bijeenkomsten om met elkaar over dit thema van gedachten te wisselen, en ideeën en ervaringen uit te wisselen. U bent van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. 

Wanneer?

Op 11 mei a.s. zijn er twee extra online bijeenkomsten. U kunt zich aanmelden voor de volgende tijdstippen:

  • 11 mei 2021, 15.00 uur
  • 11 mei 2021, 20.00 uur

Er geldt een maximum aantal deelnemers van 8. Bij meer aanmeldingen zoeken we samen naar een alternatief. 

Aanmelden

Wilt u meedoen? Vul onderstaand uw gegevens in en kies het moment dat het beste voor u past. U ontvangt vantevoren een link om mee te doen in uw mailbox. Graag tot ziens!

Graag ontvang ik voortaan ook: