Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Op vakantie met het Vakantiebureau in 2022? Vraag de nieuwe vakantiegids aan! 

Het Vakantiebureau organiseert ook in 2022 vakanties met aandacht voor senioren en mensen met een zorgvraag. Kent u senioren in uw gemeente die zo'n vakantie wel kunnen gebruiken? De nieuwe vakantiegids kan vanaf nu worden aangevraagd.

Allerlei activiteiten tijdens ontspannen vakantieweek

De vakanties - van zaterdag tot zaterdag - worden verspreid door het jaar georganiseerd en vinden plaats in Ermelo, Nieuw Hydepark in Doorn en Hotel IJsselvliedt in Wezep. Ook zijn er vaarvakanties op het schip Prins Willem-Alexander. 

Tijdens de vakantieweken worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Gasten kunnen wandelen of (rolstoel/duo) fietsen in de prachtige omgeving van de hotels, mee met een excursie, deelnemen aan een spel of genieten van een optreden. Iedereen kiest zelf waar men aan deel wil nemen.

Iedereen is welkom

Vrijwilligers ondersteunen de vakantiegasten waar nodig. Ook als men een zorgvraag heeft, staan de vrijwilligers klaar: verpleegkundigen en verzorgenden continueren de zorg zoals gasten dat thuis gewend zijn.

De vakantieweken hebben een open protestants-christelijk karakter: iedereen is van harte welkom! Een predikant of geestelijk verzorger is aanwezig, verzorgt de zondagse viering en is beschikbaar voor een goed gesprek. De vakantiewerken worden mede mogelijk gemaakt door de Protestantse Kerk Nederland.

Kent u senioren in uw gemeente die weinig sociale contacten hebben of zorg nodig hebben? Wijs ze op deze vakantiemogelijkheden. 

Vrijwilliger worden? 

Lijkt het u leuk om de vakantiegasten een heerlijke onbezorgde week te bezorgen? Meld u dan aan als vrijwilliger via hetvakantiebureau.nl/vrijwilliger. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim van der Tas, coördinator vrijwilligers, via wvandertas@hetvakantiebureau.nl of 0343 - 74 58 98.

Informatie en aanmelden

Vakantiegidsen, reserveringsformulieren en vrijwilligersinformatie kunnen worden aangevraagd via info@hetvakantiebureau.nl of tel. 0343 - 74 58 90. Gasten en vrijwilligers kunnen zich ook online aanmelden via hetvakantiebureau.nl.

Lees ook: