Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Vruchtvlees: voor dove én horende jongeren

Nieuw! Vruchtvlees, een serie video’s voor dove én horende jongeren in de leeftijd van 16 tot 25 jaar. De video's zijn allemaal opgenomen in de Nederlandse Gebarentaal met ondertiteling. Ga samen het (geloofs)gesprek aan.

Het doel van deze serie is dat jongeren (dove en horenden) met elkaar in gesprek gaan over het geloof, van elkaar kunnen leren en meer kennis over het thema opdoen. 

De serie bestaat uit een introductievideo en drie inhoudelijke video's met daarbij gespreksvragen en opdrachten aan de hand van Galaten 5:22-23. In de video’s komen de negen aspecten van de vrucht van de Geest aan bod. Ga na het bekijken van de video aan de slag met gespreksvragen en passende opdrachten!

De video's zijn opgenomen in de Nederlandse Gebarentaal zodat ze heel geschikt zijn voor doven. Doordat de video's ondertiteling hebben kunnen ook horende jongeren gebruik maken van het materiaal. Op deze manier kunnen dove én horende jongeren hun geloof, ervaringen en struggles met elkaar delen. Om de taalbarrière te overbruggen kun je eventueel een tolk inzetten.

Ga naar de serie 'Vruchtvlees' 

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)