Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
Onderwerp

Reisgenoten

Alleen reis je sneller, samen kom je verder.

Zin in nieuwe ervaringen, reflectie en inspiratie voor een goed en mooi leven? Ga mee op reis. Samen met je eigen groep Reisgenoten.

Wat is Reisgenoten?

Reisgenoten zijn mensen onderweg. Verlangend naar avontuur, verbinding en inspiratie. Die komen niet zomaar uit de hemel vallen. Daarom zoeken reisgenoten elkaar op, dat helpt. Ze lezen oude teksten die raken. Ze oefenen in luisteren naar elkaar en de grote verhalen en vragen van deze tijd. Wat is zinvol leven? Hoe vind je rust terwijl alles onrustig is? Hoe vind je eenvoud in ingewikkelde tijden? Hoe zorg je goed voor de aarde? Hoe help je een ander echt? 

Plan je reis

Bestel de reisbox van jouw favoriete reis en ga op avontuur. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

We vinden het leuk om te weten wat je met de reisbox gaat doen en nemen daar graag contact met je over op.

Rituelen en oefeningen

Reisgenoten brengt jouw reiservaring van het leven naar een next level middels reizen met creatieve rituelen en inspirerende oefeningen. Deze reizen brengen je nieuwe perspectieven en reflectie. Geen kant-en-klare antwoorden, maar wel inspiratie uit de rijke bronnen van het christelijk geloof.

reisgenoten-reisboxen

Tijdens drie sessies van 1,5 uur reis je met een groep door een thema dat uit het leven is gegrepen. In de Reisgids staan oefeningen en rituelen die je helpen en houvast geven. 

Alles voor de reisleider

Wil jij met mensen on the road een mooie reis maken? Start een reis bij jou in de buurt en word reisleider.

  • Als reisleider nodig je mensen uit om met jou op reis te gaan. Dat kunnen vrienden zijn, je buren of mensen in je netwerk.
  • Je organiseert drie sessies van 1,5 uur.
  • Ter ondersteuning ontvang je een Reisbox op je deurmat met alle oefeningen en rituelen. Je hoeft dus niet zo veel te doen, alleen de route te volgen die voor jou is uitgestippeld. Natuurlijk is er ook ruimte om het aan te passen naar jouw wensen.
  • Vervolgens begeleid je de groep door de etappes heen. In de reisgids vind je alle tips & trics. Ondersteuning hierbij is mogelijk.
  • Je kunt eenmalig op reis of meer reizen achter elkaar of met tussenpozen maken.
Protestantse Kerk