Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

Deze materialen zijn geschikt om in de kerstperiode uit te delen

Nu het grootste deel van het gemeenteleven nog steeds op afstand plaatsvindt, zijn veel gemeenten op zoek naar materiaal om uit te delen. De adventskalender en het magazine Petrus zijn helaas al uitverkocht voor gemeenten; wel is er ander materiaal beschikbaar. Een overzicht.

Wilt u gemeenteleden een hart onder de riem steken in deze onzekere tijden? Er zijn verschillende boekjes beschikbaar:

  • Het boekje #Dankbaar, met korte overdenkingen, gebeden en citaten rond de thema’s vertrouwen, ontvankelijkheid en dankbaarheid (2,50 per stuk vanaf 50 exemplaren);
  • De boekjes Geloof, Hoop en Liefde, met korte teksten en citaten rond de betreffende thema’s (3,00 per stuk vanaf 25 exemplaren, herdruk).

Bestel gratis cd

Daarnaast kunt u de kerstcd 'Geef licht' bestellen om uit te delen (2,50 per cd). Deze cd van Stef Bos bevat intense liederen die in de huid kruipen van Bijbelse personages. Ook heeft Stef Bos het bekende kerstlied ‘Stille nacht’ gecoverd, waardoor het opnieuw gaat leven en blijft inspireren. Voor kinderen is een kerst-cd met liedjes van Elly & Rikkert (en vrienden) beschikbaar, met liedjes over hoop, verbinding en feest.

En er is nog meer....