Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Download al het materiaal

Wat tof dat jullie de PaasChallenge gaan spelen! Het thema is dit jaar ‘Ga mee!' en sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk. Met de PaasChallenge kom je op de eindbestemming van de pelgrimage. Maar waar is dat precies? En hoe kom je daar? Lukt het jou om de eindbestemming te halen? Reflecteer op een speelse en actieve manier op hoe jij omgaat met lastige situaties met de PaasChallenge! 

Met de downloads hieronder kun je de PaasChallenge op een eigen gekozen moment spelen. Er zijn in totaal 4 downloads. 

  • de handleiding voor de PaasChallenge
  • een instructie voor de mystery guest in de PaasChallenge
  • De print-bestanden om de PaasChallenge te spelen.
  • De audio-om de PaasChallenge te spelen.
  • Let op: Er is op het einde een video om af te spelen. De link staat in de handleiding, maar vind je ook hier: video 15: Geef het door. (YouTube)

Downloads

 

Voorbereiding 

Neem rustig de tijd om alles goed voor te bereiden. Lees eerst de documenten goed door, waaronder de handleiding. Haal alle benodigdheden op tijd. Regel genoeg leiding en nodig de tieners op een leuke manier uit.

Let op: Speel je het spel met kinderen van 9 t/m 12 jaar, dan vind je in het materiaal zogenoemde ‘Kids tips’ in de kleur blauw

 

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Protestantse Kerk