Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Kom ook naar de Kliederkerk Regio-ontmoeting!

Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er bij andere kliederkerken aan toe gaat? Behoefte aan inspiratie en ontmoeting? Meld je dan aan voor één van de kliederkerk regio-ontmoetingen!

Misschien ben je al jaren betrokken bij kliederkerk of ben je net begonnen. Hoe dan ook, we willen je van harte uitnodigen voor de regio ontmoetingen van kliederkerk dit voorjaar. Want samen kom je verder!

Data en locaties

Datum

Locatie 

Woensdag 5 juni

Kliederkerk Vlaardingen
De Windwijzer
Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Donderdag 6 juni

Kliederkerk Leeuwarden
Doopsgezinde gemeente Leeuwarden
Wirdumerdyk 18, Leeuwarden

Dinsdag 18 juni

Kliederkerk Zutphen
De Wijngaard
Wilhelminalaan 3, Zutphen

Woensdag 19 juni

Kliederkerk Schijndel
Parochiecentrum
Vicaris van Alphenstraat 18, Schijndel

Het programma duurt van 19.30 tot 21.15 uur. Vanaf 19.15 is er inloop.

Bijzondere avond

Tijdens deze ontmoetingen krijg je een inkijkje bij een kliederkerk bij jou in de regio, ontmoet je kliederkerkers uit jouw regio en doe je inspiratie op om jouw kliederkerk verder te laten groeien. 

We maken er samen een bijzondere avond van. Zo kun je aan de slag rond thema’s als ‘Hoe blijf je enthousiast en geïnspireerd?’ en is er ruimte om met elkaar te reflecteren op je eigen praktijk. Ook nemen we je mee in het werken met de nieuwe ontwerp-formats. We sluiten af met een borrel.

Gratis

De toegang is gratis. Wij vragen je om iets lekkers voor maximaal 4 personen mee te nemen voor bij de koffie of voor bij de borrel. Bijvoorbeeld je favoriete of meest creatieve hapje dat je maakte voor een kliederkerk!

Aanmelden

Vul het formulier in om je aan te melden

Protestantse Kerk