Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud

De veertigdagentijdkalender uitdelen? Bestel nu!

'Alles komt goed?!' is het thema van de veertigdagentijdkalender 2022. Dat zijn geen gemakkelijke woorden: de realiteit is weerbarstig. Het zijn ook woorden van hoop: God belooft ons een nieuwe wereld zonder pijn en verdriet. De kalender brengt je iedere dag een stapje dichterbij Pasen. Bestel de veertigdagentijdkalender voor slechts 1 euro per stuk voor alle gemeenteleden!

Woorden van hoop

‘Alles komt goed.’ We zeggen deze woorden soms wel érg makkelijk tegen elkaar. Het is niet altijd makkelijk om te geloven in een hoopvolle toekomst. Tegelijk zijn het woorden van hoop: God belooft ons een nieuwe wereld zonder pijn en verdriet, een toekomst die van Hem is. Hij vraagt ons daar nu al iets van te laten zien. Door er voor elkaar te zijn geven we de hoop van Pasen door, in het geloof dat alles goed komt.

Op weg naar Pasen

Deze veertigdagentijdkalender neemt je mee op weg naar Pasen. Voor iedere dag is er een bijbeltekst met een korte overdenking, een vraag om over na te denken of een oproep om aan de slag te gaan, afgewisseld met vastentips, gebeden en liederen.

De voorkant van deze kalender verbeeldt die woorden: de (levens-)weg omzoomd door de symbolen Alfa en Omega. Vanuit de verte straalt het licht van een hoopvolle toekomst ons al tegemoet - hoop die alles te maken heeft met het vreugdevolle feest van Pasen. Als teken van het Leven dat de dood overwint, ontspruiten langs de levensweg al wat jonge takjes.

De veertigdagentijdkalender 2022 uitdelen? Bestel nu!

De veertigdagentijdkalender uitdelen in de gemeente? Bestel de exemplaren (voor 1 euro per stuk) tijdig via onderstaande button. De adventskalender wordt vanaf half januari toegestuurd.  

Veertigdagentijdkalender bestellen

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)