Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Gratis vakantie voor 100 gezinnen op bijstandsniveau in 2024

Kent jouw diaconie een gezin met schoolgaande kinderen met een inkomen op bijstandsniveau dat het zó verdient er even uit te gaan? Meld dit gezin aan voor een van de 100 gratis vakantieweken in Nederland in 2024. De vakanties worden aangeboden door Het vakantiebureau en RCN Vakantieparken. Aanmelden kan van 1 tot en met 29 februari!

Het vakantiebureau biedt deze vakanties aan in samenwerking met RCN Vakantieparken vanuit de gezamenlijke diaconale opdracht vanuit de Protestantse Kerk in Nederland. Diaconieën en andere maatschappelijke organisaties kunnen van 1 t/m 29 februari 2024 gezinnen aanmelden. Gezinnen kunnen zelf een voorkeursperiode opgeven voor een vakantie in een bungalow, mobil home of safaritent op één van de RCN Parken in Nederland

Hoe werkt het?

  • De diaconie of maatschappelijke organisatie kan samen met het gezin de aanvraag inclusief korte motivatie indienen. 
  • Alleen aanvragen van gezinnen, die nog niet eerder van dit aanbod gebruik hebben gemaakt en jaren niet op vakantie zijn geweest, worden in behandeling genomen.
  • Aanmelden is mogelijk van 1 t/m 29 februari 2024 via de website van Het vakantiebureau. 
  • Vanaf 25 maart informeert Het vakantiebureau de aanmelders over eventuele plaatsing, te beginnen met plaatsingen in de meivakantie
  • Als er meer aanmeldingen komen dan dat er plaatsen zijn, wordt gekeken naar respectievelijk urgentie en volgorde van binnenkomst. 
  • Het vakantiebureau vraagt een kleine bijdrage voor de bemiddeling (€ 75,- voor een verblijf van een week of € 35,- voor een weekend). 
  • De actie is geldig voor alle RCN Vakantieparken in Nederland

Het vakantiebureau

Het vakantiebureau organiseert al meer dan 60 jaar vakantieweken in Nederland voor circa 2300 mensen met een zorgbehoefte en eenzame ouderen. Wil je meer informatie over alle mogelijkheden, of als vrijwilliger mee met een vakantieweek? Lees meer op Hetvakantiebureau.nl

Lees ook:

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)