Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Sirkelslag

Sirkelslag is het grootste, spannendste en meest interactieve spel tussen kindergroepen en jeugdgroepen uit heel Nederland. 

Sirkelslag is een laagdrempelig spel om jongeren te betrekken bij activiteiten van de kerk. Uit ervaringen van gemeenten blijkt dat Sirkelslag een mooi startpunt kan zijn voor missionair jeugdwerk. Het spel spreekt jongeren aan en brengt jongeren op een laagdrempelige manier met elkaar in verbinding.

Je speelt Sirkelslag als groep in je eigen woonplaats. Je speelt tegen duizenden andere kinderen of jongeren uit heel Nederland. Online sta je in verbinding met elkaar. Sirkelslag is het spel waarbij het gaat om creativiteit, actie en teamspirit.

Er zijn twee varianten van Sirkelslag:

Sirkelslag KIDS voor kinderen van 8-12 jaar

Het is nog niet bekend wanneer de volgende editie plaatsvindt.

In 2021 was het thema: Terug in de toekomst. Het verhaal van de zeven scheppingsdagen stond centraal. Deelnemers beleefde het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen. Er werd stilgestaan bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan?

Sirkelslag YOUNG voor jongeren 12-16 jaar

In de zomer van 2022 wordt er meer bekend over Sirkelslag Young. Kan je niet zo lang wachten? Speel dan offline de versie uit 2021.

Bekijk ook dit fragment uit het tv-programma 'Petrus in het land'.

 

Als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van Jong Protestant.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Protestantse Kerk