Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Sirkelslag

Sirkelslag is het grootste, spannendste en meest interactieve spel tussen kindergroepen en jeugdgroepen uit heel Nederland. 

Sirkelslag is een laagdrempelig spel om jongeren te betrekken bij activiteiten van de kerk. Uit ervaringen van gemeenten blijkt dat Sirkelslag een mooi startpunt kan zijn voor missionair jeugdwerk. Het spel spreekt jongeren aan en brengt jongeren op een laagdrempelige manier met elkaar in verbinding.

Je speelt Sirkelslag als groep in je eigen woonplaats. Je speelt tegen duizenden andere kinderen of jongeren uit heel Nederland. Online sta je in verbinding met elkaar. Sirkelslag is het spel waarbij het gaat om creativiteit, actie en teamspirit.

Er zijn twee varianten van Sirkelslag: Sirkelslag KIDS (8-12 jaar) en Sirkelslag YOUNG (12-16 jaar). 

Sirkelslag 2022: Aan tafel 

Schuiven jullie bij ons aan tafel? Eind september/ begin oktober kunnen jullie weer Sirkelslag spelen! Met Sirkelslag introduceer je het nieuwe jaarthema ‘Aan tafel’ bij de kinderen en jongeren op een speelse en actieve manier. 

Deze keer iets anders dan voorgaande jaren: start nu het seizoen met Sirkelslag KIDS (8-12 jaar) en/of Sirkelslag YOUNG (12-16 jaar) op een moment dat bij jullie groep past. Geen vaste speelavond dus, maar een speelperiode waarin je het programma kunt spelen en de score door kunt geven vóór een vastgestelde datum. Zowel Sirkelslag KIDS als Sirkelslag YOUNG kun je nu dus in september of oktober spelen. Meer informatie volgt snel. 

Binnenkort kun je je op deze pagina aanmelden voor de gratis editie van Sirkelslag KIDS 2022 en/of Sirkelslag YOUNG 2022. 

Als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van Jong Protestant.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Protestantse Kerk