Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde
infopagina

Vergadercentrum Protestantse Kerk

Presentaties, conferenties, meetings: het vergadercentrum van de Protestantse Kerk beschikt over ruimtes en zalen van verschillende groottes, voor groepen van 10 tot 120 personen.

Grote Zaal

De grote zaal is de zaal voor grote groepen en wordt dan ook veel gebruikt voor conferenties, presentaties en bijv. de bijeenkomst van de Kleine Synode. Spreekgestoelte, podium, geluidsinstallatie en beamer zijn aanwezig. De grote zaal is geschikt voor 120 personen.

Vergaderzalen

Het dienstencentrum beschikt over vergaderzalen van verschillende groottes. In alle zalen zijn beamers; in het hele dienstencentrum is een open Wifi-netwerk.

1 zaal voor 4 personen

2 zalen voor 16 personen

1 zaal voor 6 personen

1 zaal voor 20 personen

2 zalen voor 8 personen

1 zaal voor 24 personen

2 zalen voor 10 personen

2 zaal voor 26 personen

1 zaal voor 12 personen

1 zaal voor 40 personen

4 zalen voor 14 personen

1 zaal voor 70 personen

Restaurant

Gasten kunnen op werkdagen ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant van het dienstencentrum. Hiervoor zijn lunchbonnen te bestellen. In het weekend is dit restaurant gesloten.

Kapel

In de kapel van het dienstencentrum kan een morgengebed, een viering, of een dagsluiting worden gehouden. Liedboeken zijn aanwezig, evenals een orgel. In de zijvleugel van de kapel is een meditatieve ruimte. In de kapel is ruimte voor 140 personen.

Locatie: Protestants Landelijk Dienstencentrum, Joseph Haydnlaan 2A, 3533 AE Utrecht. Informatie over tarieven en reservering: services@protestantsekerk.nl; (030) 880 1880.

Nieuw Hydepark

Op landgoed Hydepark in Doorn staat het zorghotel en conferentiecentrum Nieuw Hydepark. Diaconieën van de Protestantse Kerk in Nederland én Het Vakantiebureau verzorgen hier vakanties voor mensen die zorg nodig hebben.

Daarnaast is het conferentiecentrum beschikbaar voor iedereen die op een unieke plek wil vergaderen, een cursus wil organiseren of een conferentie wil houden. Neem contact op met Nieuw Hydepark om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Nieuw Hydepark: Driebergsestraatweg 50, 3941 ZX Doorn; (0343) 515 214; https://www.nieuwhydepark.nl/