Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Ga mee naar de internationale Messy Church Conferentie! 

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 juni 2025 organiseert Messy Church weer een internationale conferentie in Hertfordshire (Engeland) en Kliederkerk is van de partij! Ga jij mee?

Ga jij mee naar High Leigh in Hertfordshire Engeland? Voor acht personen betaalt Kliederkerk Nederland de reiskosten, de kosten voor de Messy Church-conferentie zijn voor eigen rekening. (tip: informeer bij je eigen gemeente naar de mogelijkheid om bij te dragen).  

Op Messy Church Conference 2025 – BRFonline lees je alles over de conferentie. 

Criteria om mee te kunnen met deze kliederkerkreis:  

  • Eerste keer: Je bent nog nooit geweest. (Ben je al een keer meegegaan, dan mag je natuurlijk weer mee, maar dan zijn alle kosten voor eigen rekening)
  • Ervaring: Leden van kliederkerkteams die zich hebben aangemeld als kliederkerk en minimaal één bijeenkomst hebben georganiseerd.
  • Wil om te leren en te delen: Kliederkerkteams die willen leren van internationale teams en deze lessen in samenwerking met Kliederkerk Nederland breder willen delen en op die manier bijdragen aan de kliederkerkbeweging door bijvoorbeeld het geven van een workshop tijdens een netwerkdag, vertellen over jullie praktijk tijdens een proeverij, een regiobijeenkomst faciliteren, eventueel een bijdrage leveren op Graceland 2025 of tijdens het Inspiratiefestival 2025 op Terschelling. 
  • Verbinding met een lokale protestantse gemeente
  • Beheersing van het Engels: Mensen die de Engelse taal goed beheersen - er is geen vertaling of tolk aanwezig en alle conversaties zijn in het Engels. 

Geïnteresseerd? Stuur vóór 1 november een mail naar Iris Goudkamp via i.goudkamp@protestantsekerk.nl 

PS: indien nodig wordt een selectie gemaakt uit alle aanmeldingen.   

 

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)