Doorgaan naar hoofdinhoud

Wat is het Wereldverbeteraarsdiner?

Wat kun je verwachten van het Wereldverbeteraarsdiner?

 

Iedereen die deelneemt aan de Jongerenprijs door een deelnemersplan in te vullen en op te sturen, ontvangt een uitnodiging voor het wereldverbeteraarsdiner. Hier mag je dus gratis bij aanwezig zijn als je meedoet met de Jongerenprijs!

          
19 april 2023 is het Wereldverbeteraarsdiner met:

  • Een verrukkelijk diner op mooie locatie
  • Er zijn motiverende TED-talks
  • Er zijn inspirerende performances
  • Er is gelegenheid om andere wereldverbeteraars te ontmoeten
  • Ieder project ontvangt feedback
  • Voor ieder project is er een goodiebag
  • Er zijn 10 prijzen van á € 1.000,- voor de projecten met de meeste stemmen
  • De jonge jury zal bepalen wie de hoofdprijs ontvangt van € 10.000,-


Inspirators tijdens het Wereldverbeteraarsdiner

Tijdens het Wereldverbeteraarsdiner ontmoet je andere Wereldverbeteraars. Hier lees je wie ons o.a. komen inspireren op 19 april en hoe zij de wereld mooier maken!

Alfred Slomp, is auteur van de boeken SuperWaar en Het Groene Normaal. Hij is de oprichter van de workshop ‘God in de supermarkt’ en spreekt op tal van evenementen en congressen over duurzaam leven.
“Ik ziet ernaar uit om tijdens het Wereldverbeteraarsdiner jongeren bewust te maken van de kracht die ze als consument hebben, én om ze te inspireren (nog) duurzamer te gaan leven.”BlackRockStar, Rivelino Rigters, is talentcoach, rapper van zijn eigen liederen en schrijver van o.a. ‘De keuzes die je maakt’ en ‘Bloedband’.
In 2006 richtte hij de LOUD Foundation op, een Stichting waarmee hij jongeren (in detentie) helpt hun talenten te ontdekken om zo hun zelfvertrouwen te helpen vergroten door middel van workshops en talentontwikkeling. Rivelino toert ook langs theaters en scholen met “The stories of a Blackrockstar”, wat gebaseerd is op zijn levensverhaal.

Meedoen met de Jongerenprijs

Wil je dit diner niet missen en heb je een mooi idee voor een project? Doe dan mee met de Jongerenprijs? Download het deelnemersplan en lever het in vóór 1 februari 2023.

Ik wil meedoen met de Jongerenprijs!

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Protestantse Kerk