Doorgaan naar hoofdinhoud

Advent & Kerst

De geboorte van Jezus

Juist met Advent staan we stil bij wat komt met Kerst: de geboorte van Jezus, door God gezonden om licht en leven te brengen. De toekomst is van God. Vanuit dat geloof delen we hoop en vertrouwen met de mensen om ons heen. Doe mee, geef licht!

'Geef licht' aan vluchtelingenkinderen in Griekenland

Kerk in Actie zet zich gedurende deze periode in voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Het thema van deze campagne is ‘Geef licht’. De producten die hierbij aansluiten zijn:

Bestel een (gratis) vluchtelingentent
In de kerstcampagne Geef licht van Kerk in Actie staat een vluchtelingentent centraal: als symbool voor vluchtelingenkinderen in Griekenland die onderdak zoeken en verlangen naar een beter leven. Kerken kunnen deze tent (gratis) bestellen als zij ook een concert en/of jongerenevent organiseren. 

Geef licht concerten
Diverse gemeenten organiseren 'geef licht concerten'. De opbrengst van deze concerten gaat naar vluchtelingenkinderen in Griekenland. Bij sommige van deze concerten is een 'vluchtelingentent' aanwezig waar aandacht gevraagd wordt voor de situatie van vluchtelingenkinderen in Griekenland.

Op zoek naar een kerstgroet?
Geef adventskalenders, kerst cd's of kleurboeken cadeau

Op zoek om naar een geschenk om als kerk uit te delen in de advents- of kerstperiode? Kies één van de volgende producten.

Adventskalenders
Vanaf twee en meer exemplaren kost de kalender 1 euro per stuk. 
Kerstcd's
Vier verschillende cd’s van onder andere Stef Bos, Edsilia Rombley en Elly & Rikkert. Vanaf 2 of meer exemplaren kost 2,50 euro per stuk. 
Kleurboek
Kleurboek van Rainbow de duif. Vanaf 2 of meer exemplaren kost 2,50 euro per stuk. 

Kerstgroeten bestellen

Protestantse Kerk